Vredenseweg 170 A, 7113 AE Winterswijk Henxel
gebouwmarijke@gmail.com

Categorie: Actueel

Nieuwsbrief juli 2021

Gebouw Marijke is weer open! Ondanks alle coronabeperkingen hebben we hard doorgewerkt. De gietvloer ziterin, de keuken is geplaatst en alle kleedkamers en toiletten zijn betegeld. Klik hier voor de de nieuwsbrief om o.a. de foto’s te bekijken.

Nieuwsbrief februari 2021

De eerste nieuwsbrief van 2021 van Stichting Gebouw Marijke is weer uit. In deze brief eindelijk het antwoord over Noaber of Naober? Foto’s van de perfecte verbouwing en onze voorzitter Marco Ebbers aan het woord. Klik┬áhier om de brief te lezen.

De verbouwing is begonnen!

Ja eindelijk zijn we met de verbouwing van Stichting Gebouw Marijke begonnen!Hierbij een aantal foto’s om te laten zien hoe ver de verbouwing op dit moment is. Herken jij de oude douches nog en het scheidsrechterhok?

Nieuwsbrief september 2020

De tweede nieuwsbrief van Stichting Gebouw Marijke is weer uit. In deze brief o.a. de plannen voor de verbouwing, mogelijkheid om je in te schrijven voor een inloop huiskameravond, informatie over de subsidie en is het nu Noaber of Naober? Klik hier om de brief te lezen.

IJs voor de Emmaschool

Op 18 juni heeft het bestuur van Gebouw Marijke alle kinderen van de Emmaschool getrakteerd op ijsjes!We wilden toch samen vieren dat we eindelijk Gebouw Marijke overgenomen hebben!

Gebouw Marijke weer open!

1 juni! De dag dat ons eigen Gebouw Marijke weer open mag!De gymzaal blijft op dit moment nog gesloten, maar het is wel weer mogelijk om de vergaderruimte te huren voor een gezelschap van maximaal 30 mensen. Wij volgen de richtlijn van het RIVM. Het bestuur heeft een coronaprotocol gemaakt. Dit zullen we blijven aanpassen…
Lees meer

Een bijzondere dag

14-05-2020 Een bijzondere dag! Na 4 jaar was het vanmiddag dan eindelijk zover! Remon en Marco hebben getekend voor de opstal en dat betekent dat Stichting Gebouw Marijke nu officieel de eigenaar van het gebouw is! Helaas mochten we niet allemaal mee, maar we hebben toch even een foto gemaakt. Natuurlijk op gepaste afstand van…
Lees meer

Welkom bij Gebouw Marijke

Stichting Marijke heeft begin 2019 het beheer en de exploitatie van de gymzaal bij de Emmaschool overgenomen. De gymzaal kan voor verschillende activiteiten gehuurd worden.